Mit nyújtunk Neked?

A felfedezés szabadságát!

A természet minden egyes részlete különleges és gyönyörű.

Ha kedvet érzel ahhoz, hogy csodáit felfedezd, akkor itt a helyed! Több mint 2000 tengeri állat, ezernyi ízeltlábú, és még számtalan érdekesség az élővilágból vár arra, hogy megismerd.

 

TERMÉSZETTÁR

Debrecen, 4028 Rózsahegy u. 55.

Látogatás bejelentkezés alapján csak csoportok számára a termeszettar@gmail.com e-mail címen.

Telefon: 06/30/9831-563

 

Keress minket a Facebookon is!

 

Egy kerti vizsgálódás is lehet olyan izgalmas mint egy afrikai szafari, vagy egy csepp vízben is olyan pezsgő életet találunk, mint egy korallszirten.

Csoportos foglalkozásainkat óvodások, általános- és középiskolások, valamint érdeklődő közösségek számára ajánljuk.

Az interaktív előadások kapcsolódnak a tananyaghoz, de módját és nyelvezetét mindig az adott csoport korához és érdeklődéséhez igazítjuk. Megismerünk olyan érdekességeket melyek bemutatására iskolai keretek között nincs lehetőség. Különös figyelmet fordítunk a természetvédelemre, megbeszéljük mitől lesz madárbarát egy kert, kik a rovarhotel lakói, mi is az a fényszennyezés.

Sétálhatunk mezőn, hasalhatunk a kerti pázsiton, alámerülhetünk a tengerben, mindenhol körbevesznek bennünket a természet csodái, melyeket amatőr természetbúvár szemmel közelítünk meg.

Fedezd fel a természet, az élővilág bámulatosan gazdag csodáit, merülj el a színek és formák bűvöletében, s élvezd mindazt, amit eddig csupán könyvekben, filmen, vagy még soha nem láttál!

- Gondoltad volna, hogy a Föld leghosszabb kagylója több mint 1 méter?

- Tudtad, hogy több mint 800 féle eukaliptuszfaj létezik?

- Hallottál arról, hogy a régi időkben volt olyan csiga, melyet fizetőeszközként használtak?

Megmutatjuk mi a különbség a csiga és a kagyló között, hogy a lepke és a pillangó nem ugyanaz, a tengeri sünnek semmi köze a kertben szuszogó sünihez és az articsóka sem madár.

 

 

 Vissza a kezdőlapra